Easy Peach Cobbler

Easy Peach Cobbler
Przepis łatwy placek brzoskwiniowy jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 1,02 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 5G białka, oraz 35 g tłuszczu. 177 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, śmietanę do bicia, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Easy Peach Cobbler, Easy Peach Cobbler, oraz Easy Peach Cobbler.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Odcedzić 1 puszkę brzoskwiń; syrop od drugiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
SyropSyrop
4
Umieścić masło w 9-na 12-calowym naczyniu do pieczenia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Rozgrzać masło na kuchence lub w piekarniku, aż się stopi. W średniej misce wymieszaj mąkę z cukrem. Wymieszać z mlekiem i zarezerwowanym syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SyropSyrop
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wlać ciasto na roztopione masło w naczyniu do pieczenia. Ułóż brzoskwinie na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec przez 1 godzinę. Brukowiec odbywa się, gdy ciasto rośnie wokół brzoskwiń, a skórka jest gruba i złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło ze świeżą bitą śmietaną
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
9
Schłodzić dużą metalową miskę i uchwyt ubijaka w zamrażarce przez około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
10
Wlać schłodzoną śmietanę i cukier do zimnej miski i ubijać, aż uformuje miękkie szczyty, około 5 minut. Mieszanina powinna utrzymać swój kształt po upuszczeniu z łyżki. Nie przesadzaj, bo będziesz miał słodzone masło!
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn