Easy Peach Cobbler
Przepis łatwy placek brzoskwiniowy jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 1,02 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 5G białka, oraz 35 g tłuszczu. 177 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, śmietanę do bicia, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Easy Peach Cobbler, Easy Peach Cobbler, oraz Easy Peach Cobbler.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Odcedzić 1 puszkę brzoskwiń; syrop od drugiej.
Umieścić masło w 9-na 12-calowym naczyniu do pieczenia żaroodpornego.
Rozgrzać masło na kuchence lub w piekarniku, aż się stopi. W średniej misce wymieszaj mąkę z cukrem. Wymieszać z mlekiem i zarezerwowanym syropem.
Wlać ciasto na roztopione masło w naczyniu do pieczenia. Ułóż brzoskwinie na cieście.
Piec przez 1 godzinę. Brukowiec odbywa się, gdy ciasto rośnie wokół brzoskwiń, a skórka jest gruba i złotobrązowa.
Podawać na ciepło ze świeżą bitą śmietaną
Schłodzić dużą metalową miskę i uchwyt ubijaka w zamrażarce przez około 20 minut.
Wlać schłodzoną śmietanę i cukier do zimnej miski i ubijać, aż uformuje miękkie szczyty, około 5 minut. Mieszanina powinna utrzymać swój kształt po upuszczeniu z łyżki. Nie przesadzaj, bo będziesz miał słodzone masło!
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.