Easy Orange Glaze Duck

Easy Orange Glaze Duck
Easy Orange Glaze Duck może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1474 kalorii, 16G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 5,07 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka miodowego sosu barbecue, koncentratu soku pomarańczowego, butelkowanego sosu teriyaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć koncentrat soku pomarańczowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kaczka pieczona z pomarańczową glazurą, Pieczona kaczka z glazurą pomarańczowo-imbirową, oraz Pieczona kaczka z glazurą żurawinową, pomarańczową i Kardamonową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać sodę pomarańczową, koncentrat soku pomarańczowego, sos barbecue, brązowy cukier i sos teriyaki do miski i wymieszać, aby połączyć i rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
RamięRamię
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Usuń nadmiar tłuszczu z wnętrza kaczątka, umieść kaczkę na patelni i nakłuj skórę widelcem, aby tłuszcz spłynął podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Umyj kaczątko pomarańczową mieszanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
5
Umieść grzyby w jamie kaczki i łyżkę w sosie pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cała KaczkaCała Kaczka
6
Piecz kaczkę w rozgrzanym piekarniku, szczotkując ją co 20-30 minut sosem pomarańczowym, aż termometr mięsny włożony do grubej części uda wyniesie 165 stopni F (75 stopni C), około 2 i pół godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cała KaczkaCała Kaczka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia33
Magazyn