Easy Orange Glaze Duck

Easy Orange Glaze Duck może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1474 kalorii, 16G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 5,07 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka miodowego sosu barbecue, koncentratu soku pomarańczowego, butelkowanego sosu teriyaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć koncentrat soku pomarańczowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kaczka pieczona z pomarańczową glazurą, Pieczona kaczka z glazurą pomarańczowo-imbirową, oraz Pieczona kaczka z glazurą żurawinową, pomarańczową i Kardamonową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać sodę pomarańczową, koncentrat soku pomarańczowego, sos barbecue, brązowy cukier i sos teriyaki do miski i wymieszać, aby połączyć i rozpuścić cukier.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Usuń nadmiar tłuszczu z wnętrza kaczątka, umieść kaczkę na patelni i nakłuj skórę widelcem, aby tłuszcz spłynął podczas pieczenia.
Umyj kaczątko pomarańczową mieszanką.
Umieść grzyby w jamie kaczki i łyżkę w sosie pomarańczowym.
Piecz kaczkę w rozgrzanym piekarniku, szczotkując ją co 20-30 minut sosem pomarańczowym, aż termometr mięsny włożony do grubej części uda wyniesie 165 stopni F (75 stopni C), około 2 i pół godziny.