Easy Orange Glaze Duck

Easy Orange Glaze Duck
Easy Orange Glaze Duck może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1474 kalorii, 16G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 5,07 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka miodowego sosu barbecue, koncentratu soku pomarańczowego, butelkowanego sosu teriyaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć koncentrat soku pomarańczowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kaczka pieczona z pomarańczową glazurą, Pieczona kaczka z glazurą pomarańczowo-imbirową, oraz Pieczona kaczka z glazurą żurawinową, pomarańczową i Kardamonową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać sodę pomarańczową, koncentrat soku pomarańczowego, sos barbecue, brązowy cukier i sos teriyaki do miski i wymieszać, aby połączyć i rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Usuń nadmiar tłuszczu z wnętrza kaczątka, umieść kaczkę na patelni i nakłuj skórę widelcem, aby tłuszcz spłynął podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
4
Umyj kaczątko pomarańczową mieszanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5
Umieść grzyby w jamie kaczki i łyżkę w sosie pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cała KaczkaCała Kaczka
6
Piecz kaczkę w rozgrzanym piekarniku, szczotkując ją co 20-30 minut sosem pomarańczowym, aż termometr mięsny włożony do grubej części uda wyniesie 165 stopni F (75 stopni C), około 2 i pół godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cała KaczkaCała Kaczka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia33
Magazyn