Easy Minestrone

Easy Minestrone
Easy Minestrone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 11g tłuszczu i w sumie 317 kalorii. Za 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 11. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz pod ręką pomidory w puszkach, parmezan, sos pomidorowy bez dodatku soli i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Easy Minestrone, Łatwa Zupa Minestrone, oraz Łatwa Zupa Minestrone dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż marchewki, seler i cebulę na oleju i maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodaj bulion, sos pomidorowy, fasolę, pomidory, kapustę, bazylię, pietruszkę, oregano i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut. W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4
Wróć zupę do wrzenia. Dodaj makaron;podgrzej. Chochla do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
5
Posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Minestrone w menu? Spróbuj połączyć się z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Taittinger Brut La Francaise (Magnum) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 160 dolarów za butelkę.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Ten szampan jest mieszanką około 30 winnic Chardonnay i Pinot Noir, odpowiednio 40% i 60% całości, z kilku zbiorów doskonale dojrzałych winogron.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje11
Ocena Zdrowia16
Magazyn