Easy Crescent Muffuletta
Easy Crescent Muffuletta może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 5 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka szynki, ser provolone, salami i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Easy Crescent Rolls, Bułeczki Cynamonowe Easy Crescent, oraz Easy Crescent Cheddar Twisty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oddzielić lub pokroić ciasto na 2 długie prostokąty.
Umieścić długie boki razem na dużym arkuszu z ciasteczkami; naciśnij na prostokąt 15x12 cali (jeśli używasz rolek półksiężycowych, naciśnij perforacje, aby uszczelnić).
Ułóż szynkę, salami, pieczoną paprykę i ser na środku prostokąta. Złożyć krótkie i długie boki ciasta nad nadzieniem; szczypać krawędzie do uszczelnienia.
Umieść stronę szwu w dół na arkuszu ciastek.
Piec w temperaturze 375 stopni F 14 do 18 minut.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino można spróbować jest Familia Torres Pazo das Bruxas Albarino. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Familia Torres Pazo das Bruxas Albarino]()
Familia Torres Pazo das Bruxas Albarino
Brilliant blady złoty kolor. Delikatny i pachnący, z delikatnymi nutami kwiatowymi, kwiatem limonki i marmolady cytrynowej. Jedwabisty i pikantny na podniebieniu, elegancko zbudowany.