Easy Chile Relleno Bake
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Łatwe Chile Piec relleno może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 23G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, chili w proszku, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Easy Chile Relleno Bake, Największy na świecie Chile Relleno (Made Easy), oraz Chile Relleno Relleno Omlet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 12x8 - lub 11x7-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula, chili w proszku, kminek, sól i pieprz na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić.
W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, jajka i mleko z trzepaczką, aż pozostaną tylko małe grudki.
Wlać połowę ciasta do naczynia do pieczenia.
Posypać 1 szklanką sera. Łyżka mieszanki wołowiny równomiernie na ser. Używając noża do parowania, Wytnij wzdłuż rozciąć długą krawędź każdego chile; Otwórz i ułóż płasko na mieszaninie wołowiny, nakładając się w razie potrzeby.
Posypać pozostałym 1 szklanką sera.
Wlać pozostałą masę na wierzch, aby przykryć.
Piec 25-35 minut lub do momentu, aż polewa stanie się jasnobrązowa.