Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Łatwe Chile Piec relleno może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 23G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, chili w proszku, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Easy Chile Relleno Bake, Największy na świecie Chile Relleno (Made Easy), oraz Chile Relleno Relleno Omlet dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 12x8 - lub 11x7-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula, chili w proszku, kminek, sól i pieprz na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, jajka i mleko z trzepaczką, aż pozostaną tylko małe grudki.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać połowę ciasta do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Posypać 1 szklanką sera. Łyżka mieszanki wołowiny równomiernie na ser. Używając noża do parowania, Wytnij wzdłuż rozciąć długą krawędź każdego chile; Otwórz i ułóż płasko na mieszaninie wołowiny, nakładając się w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
6
Posypać pozostałym 1 szklanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Wlać pozostałą masę na wierzch, aby przykryć.
8
Piec 25-35 minut lub do momentu, aż polewa stanie się jasnobrązowa.
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Cava Mestres Reserva Brut 1312. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.