Easy Chicken Enchilada Łodzie
Easy Chicken Enchilada Boats może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 19g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś piersi z kurczaka, sos enchilada, zrób to polewy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Easy Chicken Enchilada Łodzie, Kurczak Enchilada Cukinia Łodzie, oraz Faszerowana Cukinia Enchilada Łodzie.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
W 8-calowej patelni, gotować kurczaka na średnim ogniu.
Pokroić na małe kawałki; w średniej misce wymieszać kurczaka, sos enchilada i chiles. Łyżka do tortilli; wierzch z serem.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Piec 8 do 10 minut lub do bąbelków. Zrób to świeże z pożądanymi dodatkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.