Eastern Shore Crab Cakes

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Eastern Shore Crab Cakes spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 302 kalorie, 25g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 93 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej, pietruszkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Eastern Shore Crab Cakes, Sałatka Z Owoców Morza Na Wschodnim Brzegu, oraz Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko ubić jedno z jajek i odstawić na bok. Oddziel żółtko od drugiego jajka (zachowaj białe do innego użycia) i umieść je w misce do mieszania.
Dodać 2 łyżeczki soku z cytryny i musztardy i dobrze ubić, aby połączyć.
Dodać olej w wolnym strumieniu, stale ubijając, tworząc majonez. Doprawić solą i sokiem z cytryny do smaku. Rezerwa 2 łyżki majonezu, następnie dodać kapary i ogórki.
W dużej misce, połączyć mięso kraba, ubite jajko, reserved majonez, sucha musztarda, i cayenne. Delikatnie wrzucić do połączenia składników, następnie dodać pietruszkę, cebulę i bułkę tartą.
Połącz i uformuj w paszteciki.
Na dużej patelni, rozgrzać masło na średnim ogniu, aż piana ustąpi. Ostrożnie dodać ciastka krabowe i gotować, obracając tylko raz, aż złoty z obu stron, 3-4 minut na stronę. Użyj sztywnej szpatułki podczas obracania, aby pozostawić trochę skorupy na patelni.
Podawać natychmiast z sosem tatarskim.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.