Dżem z boczku i awokado kanapka z grillowanym serem z jajkiem sadzonym

Dżem z bekonu i awokado Grillowana kanapka z serem z jajkiem sadzonym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 1060 kalorii, 42g białka, oraz 72 g tłuszczu. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, jajko, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 3739 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Kanapka śniadaniowa z dżemem bekonowym z jajkiem sadzonym i awokado, Kanapka Z Awokado, Bekonem, Szynką I Serem, oraz California Śniadanie Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Więcej!).
Instrukcje
Rozgrzać boczek na patelni na średnim ogniu, dodać jajko i usmażyć na słońcu, około 2-3 minut i odstawić.Na Zewnątrz posmarować każdą kromkę chleba, od wewnątrz rozłożyć dżem z boczku, na patelni położyć jeden kromkę z masłem do dołu, posypać połową sera, następnie polać awokado, jajkiem sadzonym i pozostałym serem, a następnie pozostałą kromką chleba, z masłem do góry.Gotować, aż złoty kolor z obu stron i ser topi się, o 2-4 minut na stronie.