Dżem Z Boczku

Dżem Z Boczku
Dżem z boczku to bezglutenowe przyprawa. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, brązowy cukier, bekon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dżem z bekonu i Whiskey, Dżem Wiśniowy, oraz Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużym garnku z grubym dnem lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz się wyrówna i boczek zacznie brązowieć, około 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać cebulę, doprawić solą, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zbrązowieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Dodać cukier i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Dodaj 1 szklankę bulionu lub bulionu i doprowadzić go do gotowanego na wolnym ogniu, skrobanie się rumiane kawałki z dna garnka. Nadal gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje i prawie cała ciecz odparuje, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodaj 1 filiżankę bulionu lub bulionu i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje i prawie cała ciecz odparuje, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
6
Dodaj pozostałą filiżankę bulionu lub bulionu, miód, Espelette, odmierzoną sól i czarny pieprz i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Przenieść mieszaninę do blendera i zarezerwować garnek. Blendować do uzyskania gładkiej konsystencji, zdejmując małą nasadkę z pokrywki blendera (pokrywkę wlewu) i przykrywając miejsce ręcznikiem kuchennym(pozwala to na ucieczkę pary i zapobiega odrywaniu się pokrywki).Powrót mieszaninę do zarezerwowanego garnka, umieścić go na średnim ogniu, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zostanie zmniejszona do około 1 1/2 szklanki, o 6 do 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem. (W tym momencie dżem z boczku można schłodzić do temperatury pokojowej i schłodzić w hermetycznym pojemniku przez okres do 2 tygodni. Przewiń przed użyciem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
DżemDżem
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn