Dziś Kolacja: zdrowa i pyszna sałatka z zielonej fasoli i rzodkiewki
Dziś Kolacja: zdrowa i pyszna sałatka z zielonej fasoli i rzodkiewki to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 75 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, fasola, miód, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, Dziś Kolacja: Sałatka Z Zielonej Fasoli Ze Śmietaną, oraz Kolacja: Tofu, zielona fasola i sałatka Shiitake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Podczas bulgotania wrzucić fasolkę szparagową przez 3 do 4 protokół.
Wyjąć i umieścić w lodowatej wodzie, aby szybko ostygła.
Wlać olej na patelnię i włączyć ciepło do medium. Gdy jest gorąco, Wrzuć rzodkiewki, fasolkę szparagową, czosnek i płatki chili. Gotować przez 5 minut lub aż warzywa zmiękną.
Dodać miód i wymieszać, aby pokryć warzywa. Gotować przez 2 do 3 minut. Powinny zacząć karmelizować.
Przełożyć do dużej miski, a następnie doprawić solą i pieprzem.