Dziś Kolacja: zdrowa i pyszna sałatka z zielonej fasoli i rzodkiewki

Dziś Kolacja: zdrowa i pyszna sałatka z zielonej fasoli i rzodkiewki
Dziś Kolacja: zdrowa i pyszna sałatka z zielonej fasoli i rzodkiewki to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 75 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, fasola, miód, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, Dziś Kolacja: Sałatka Z Zielonej Fasoli Ze Śmietaną, oraz Kolacja: Tofu, zielona fasola i sałatka Shiitake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Podczas bulgotania wrzucić fasolkę szparagową przez 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjąć i umieścić w lodowatej wodzie, aby szybko ostygła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Dokładnie odcedzić.
4
Wlać olej na patelnię i włączyć ciepło do medium. Gdy jest gorąco, Wrzuć rzodkiewki, fasolkę szparagową, czosnek i płatki chili. Gotować przez 5 minut lub aż warzywa zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać miód i wymieszać, aby pokryć warzywa. Gotować przez 2 do 3 minut. Powinny zacząć karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
6
Przełożyć do dużej miski, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia38
Magazyn