Dziś Kolacja: zapiekane przegrzebki ze szpinakiem i rukolą
Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Jeśli 1,38 zł za porcję spadnie Twój budżet, Kolacja dziś wieczorem: zapiekane przegrzebki ze szpinakiem i rukolą mogą być niesamowite bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis do wypróbowania. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka rukoli dla niemowląt, przegrzebki morskie, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Dziś Kolacja: Przegrzebki Z Zatoki, Kolacja dziś wieczorem: przegrzebki morskie alla Caprese, oraz Kolacja: Sałatka Z Jagnięciny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać dwie łyżki oleju do dużej patelni na średnim ogniu. Przyprawić przegrzebki szczyptą soli i pieprzu i umieścić je na patelni. Gotować przez 6 do 7 minut, lub aż będą złotobrązowe z jednej strony. Odwróć je, a następnie gotować przez 30 sekund.
Zmniejszyć ogień do medium i wlać resztę oleju.
Dodać czosnek i gotować, mieszając szybko, przez około 15 sekund. Następnie dodaj szpinak, rukolę, płatki czerwonej papryki i kolejną szczyptę soli i pieprzu. Gotować, często mieszając, aż warzywa zwiędną. Powinno to zająć około 2 minut.
Podawać przegrzebki z zieleniną. Doprawić solą i pieprzem do smaku.