Dziś Kolacja: zapiekane przegrzebki ze szpinakiem i rukolą

Dziś Kolacja: zapiekane przegrzebki ze szpinakiem i rukolą
Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Jeśli 1,38 zł za porcję spadnie Twój budżet, Kolacja dziś wieczorem: zapiekane przegrzebki ze szpinakiem i rukolą mogą być niesamowite bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis do wypróbowania. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka rukoli dla niemowląt, przegrzebki morskie, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Dziś Kolacja: Przegrzebki Z Zatoki, Kolacja dziś wieczorem: przegrzebki morskie alla Caprese, oraz Kolacja: Sałatka Z Jagnięciny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać dwie łyżki oleju do dużej patelni na średnim ogniu. Przyprawić przegrzebki szczyptą soli i pieprzu i umieścić je na patelni. Gotować przez 6 do 7 minut, lub aż będą złotobrązowe z jednej strony. Odwróć je, a następnie gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wyjąć i odstawić na bok.
3
Zmniejszyć ogień do medium i wlać resztę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Dodać czosnek i gotować, mieszając szybko, przez około 15 sekund. Następnie dodaj szpinak, rukolę, płatki czerwonej papryki i kolejną szczyptę soli i pieprzu. Gotować, często mieszając, aż warzywa zwiędną. Powinno to zająć około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
ZieloniZieloni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Podawać przegrzebki z zieleniną. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
ZieloniZieloni

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn