Dziś Kolacja: Sałatka Z Krabów Estragonowych

Kolacja dziś wieczorem: estragon Sałatka Krab może być tylko danie główne szukasz. Na 6,37 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 296 kalorii, 30g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka wody, estragon, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dziś Kolacja: Sałatka Z Kurczaka Z Estragonem, Kolacja: Grillowana Sałatka z białej ryby z pomidorami i estragonem Vinaigrette, oraz Dziś Kolacja: dorsz z estragonem-bułka tarta z anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj żółtko, ocet, wodę, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w blenderze. Proces do uzyskania gładkości, a przy uruchomionym silniku powoli mżawka w oleju.
Połącz dressing z mięsem kraba, estragonem i szczypiorkiem. Dobrze rzucaj.
Plastry pomidora posypać solą i pieprzem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.