Dziś Kolacja: Papryka Faszerowana Kuskusem
Need a danie główne Wegetariańskie? Kolacja dziś wieczorem: papryka nadziewana kuskusem może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.67 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kuskus, papryka, bulion warzywny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Kolacja dziś wieczorem: kiełbasa Merguez z kolorami i kuskusem, Dziś kolacja: sałatka z krewetek i pieczonej papryki, oraz Kolacja: pikantna włoska kiełbasa z papryką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. na średnim ogniu, podsmażyć cebulę i marchew w oliwie z oliwek do miękkości, ale nie rumiane, 4-5 protokół.
Dodać przyprawy i wymieszać, gotowanie przez około dwie minuty, aby smaki się ożenić.
Ułóż połówki pieprzu w naczyniu do pieczenia, aby były przytulne.
Wlać pozostały bulion na dno naczynia.
Łyżka 1/4 szklanki mieszanki kuskus do każdej połowy pieprzu, a następnie nestle uncję sera koziego w środku. Rozłóż pozostałą mieszaninę kuskusu między papryki, naciskając w dół, aby wypełnić rogi, a na wierzch pozostałego koziego sera.
Przykryć naczynie szczelnie folią aluminiową i piec do gotowania na parze i miękkości, o 30 protokół.
Wyjąć folię i gotować przez dodatkowe 5 protokół, lub krótko dusić do brązowych wierzchołków.