Dziś Kolacja: kędzierzawa i zupa ziemniaczana z kiełbasą

Dziś Kolacja: kędzierzawa i zupa ziemniaczana z kiełbasą
Kolacja dziś wieczorem: kędzierzawy i zupa ziemniaczana z kiełbasą może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 588 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.85 za porcję. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 111 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kiełbasy wieprzowej, cebula, jarmuż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: Fusilli z kiełbasą, jarmużem i pomidorami Sungold, Dziś Kolacja: ziemniaki i jarmuż Frittata, oraz Kolacja: Włoska kapusta i zupa Farro dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając drewnianą łyżką, aż się pokruszy i zacznie brązowieć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Usunąć łyżką szczelinową i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Dodaj cebulę i gotować, aż miękki i zaczyna brązowy, 10-12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, 1-2 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodaj jarmuż, ziemniaki i zarezerwowaną kiełbasę, wraz z kilkoma szczyptami soli. Gotować około trzech minut dłużej, następnie dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Dusić, aż jarmuż i ziemniaki będą miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
JarmużJarmuż
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dzielimy na miski i top ze świeżym czarnym pieprzem i tartym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn