Dziś Kolacja: Kurczak W Stylu Catanzaro

Dziś Kolacja: Kurczak W Stylu Catanzaro
Kolacja dzisiaj: kurczak Catanzaro styl jest bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 78g białka, 78 g tłuszczu, oraz w sumie 1115 kalorii. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 64 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, oliwa z oliwek, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: kurczak w stylu Huasteca w Krecie, Dziś Kolacja: Zupa Z Kurczaka Po Syczuańsku, oraz Dziś Kolacja: kurczak mielony po tajsku z bazylią i Chiles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połóż bok piersi kurczaka na desce do krojenia i usuń kość życzliwą (znaną również jako obojczyk, w pobliżu szyi). Obróć kurczaka i za pomocą nożyc kuchennych lub ciężkiego noża przeciąć po obu stronach kręgosłupa, aby go usunąć. Spłaszczyć kurczaka i usunąć klatkę piersiową i mostek. W końcu powinieneś mieć kurczaka bez kości, z wyjątkiem nóg i skrzydeł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Połączyć bułkę tartą, pietruszkę, anchois, skórkę cytrynową, gałkę muszkatołową, cynamon i połowę kaparów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
3
Skropić trzema łyżkami oliwy z oliwek. Łyżka 2/3 farszu do środka kurczaka, a następnie złożyć ją zamkniętą, przypinając wykałaczkami w miejscu, w którym kiedyś znajdował się kręgosłup. Wsuń pozostały farsz pod skórę piersi. Pin kurczaka zamknięte w innym miejscu farsz może wylać się za pomocą wykałaczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
4
Rozgrzać pozostały olej na wystarczająco dużej patelni, aby wygodnie trzymać kurczaka na średnim ogniu, aż do podkładania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać kurczaka, szew bokiem w dół, i gotować, pod przykryciem, przez pięć minut, a następnie ostrożnie obrócić i powtórzyć po drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6
Przerzuć kurczaka jeszcze raz i rozsypać cebulę wokół niego. Obniżyć ciepło do średnio-niskie, przykryć, i gotować kurczaka, aż cebula będzie miękka i mnóstwo soków nagromadziły się na patelni, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Odkryj kurczaka, rozsypać w pozostałych kaparach, sok z cytryny i ocet. Przykryć i kontynuować gotowanie, aż kurczak będzie miękki, a soki z patelni będą karmelizowane i skoncentrowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Usuń kurczaka na odpoczynek, kontynuując gotowanie soków z patelni i cebuli, jeśli to konieczne, aby skoncentrować się na sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Podawać kurczaka z cebulą i sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn