Dziś Kolacja: kurczak mielony w filiżankach sałaty
Dziś Kolacja: kurczak mielony w kubeczkach sałaty to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 86g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1120 kalorii. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju canolan, kurczak, sos ostrygowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Mielony W Filiżankach Sałaty, Dziś Kolacja: kurczak mielony po tajsku z bazylią i Chiles, oraz Dziś Kolacja: wieprzowina mielona z makaronem Soba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka drobno pokroić w kostkę. Znalazłem tasak do mięsa, który działa najlepiej, chociaż Nóż Szefa Kuchni też zadziała.
Wlać olej do pracy lub dużej patelni żelaza ustawić na dużym ogniu.
Dodać imbir i scallion białka i smażyć, aż pachnące, o 15 sekund. Wrzuć kurczaka i grzyby. Nadal mieszając, rozbijając kawałki kurczaka i gotować przez około minutę, lub aż kurczak będzie biały i nie będzie już surowy.
Wlać sos ostrygowy i gotować jeszcze 2 minuty, często mieszając.
Zdjąć z ognia i dodać zieleninę scallion i posiekane kasztany wodne. Mieszaj, aż wszystko się połączy. W razie potrzeby doprawić solą. Napełnij każdą filiżankę sałaty odrobiną mieszanki i podawaj.