Kolacja dziś wieczorem: krokiety Cheddar Scallion Polenta może być tylko danie główne szukasz. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 529 kalorii, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, pietruszkę, mączkę kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: naleśnik z krewetkami i cebulką, Kolacja: Frittata z kukurydzą, cebulką i ziemniakami, oraz Dziś Kolacja: Polenta ze szpinakiem w stylu rzymskim.
Instrukcje
1
W dużym rondlu doprowadzamy wodę do wrzenia, a następnie ubijamy mąkę kukurydzianą powolnym strumieniem, aby zapobiec grudkom.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Dodać sól, włączyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mączka kukurydziana jest miękka i polenta jest dość twarde i odciąga od boków garnka (jeśli mączka kukurydziana nie jest jeszcze miękka, dodać wodę w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać cheddar, szalotki, i pietruszka, dobrze wymieszać, aby połączyć, a następnie wlać polenta na blasze do ostygnięcia i ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Gdy polenta jest schłodzona i jędrna, pokrój ją na 3-calowe kwadraty lub okręgi (powinna mieć około 1/2 cala grubości).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
5
Jajka i mleko ubić razem w małej misce i rozłożyć bułkę tartą na talerzu. Każdy krokiet polenta zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Podgrzać oliwę na dużym ogniu, aż prawie do palenia. Ostrożnie dodać krokiety, gotując partiami, aby uniknąć tłoczenia patelni. Gotować, aż złoty i chrupiące, o 3 protokół, następnie odwrócić ostrożnie gotować drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Odcedzić na papierowych ręcznikach i ogrzać w niskim piekarniku podczas gotowania pozostałych krokietów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu