Dziś Kolacja: kapusta kiszona i kiełbasa Paprikash
Dziś Kolacja: kapusta kiszona i kiełbasa Paprikash może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 182 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, kminek, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 51 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dziś Kolacja: Kurczak Paprikash, Dziś Kolacja: kotlety schabowe z kiszoną kapustą, oraz Kolacja: kotlet z kurczaka faszerowany szynką, serem i kiszoną kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w ciężkim garnku do zupy (idealny holenderski piekarnik) i dodać cebulę, czosnek i paprykę. Gotować na średnim ogniu, aż cebula jest dość miękka, 5 do 7 protokół.
Dodać kiełbaski i gotować przez minutę, aby rozpocząć renderowanie ich tłuszczu.
Dodaj koperek, kminek, bulion i wodę. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Dodać kiszoną kapustę i dobrze wymieszać. Kontynuuj gotowanie, pod przykryciem, przez dodatkowe 15 minut.