Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 923 kalorie, 37g białka, oraz 70 g tłuszczu. Jeśli 3,31 zł za porcję spada w budżecie, Święto Dziękczynienia indyka ciasto może być doskonały bezglutenowe przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka słodkich ziemniaków, parmezanu, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Święto Dziękczynienia Cookie Cake i Turek dzień Roundup, Cakespy: Święto Dziękczynienia ciasto z prawdziwego indyka! I Resztki, oraz Dziękczynienie resztki z indyka Bliss: Indyk Mac-and-Cheeselets dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić warstwy indyka: 1
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Płaszcz 2 (8-calowe) patelnie na ciasto z masłem; odstawić.2
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Umieść wszystkie pozostałe składniki w dużej misce i wymieszaj, używając czystych rąk, aż do połączenia (nie wyciskaj ani nie przepracuj). Dziel mieszaninę równomiernie między Patelnie, rozprowadzając ją na krawędziach i wygładzając górę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Piec, aż gotowane przez i ciasta zaczynają odrywać się od krawędzi patelni, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjmij z piekarnika (ale pozostaw piekarnik włączony) i pozostaw do ostygnięcia przez około 10 minut. Za pomocą ręcznika papierowego usunąć nadmiar tłuszczu z powierzchni warstw ciasta; odstawić. (Podczas gotowania ciast z indyka, zrób słodkie ziemniaki.) Aby zrobić warstwę słodkiego ziemniaka: 1
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Umieść kosz na parowiec w dużym rondlu z ciasną pokrywką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz Parowy
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby dotrzeć tuż pod koszem; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i delikatnie gotować na wolnym ogniu.2. obrać słodkie ziemniaki i pokroić w 1-calową kostkę. Gdy woda jest na wolnym ogniu, umieścić kostki w Koszyku parowca, przykryć, i pary, aż ziemniaki po prostu dać po przekłuciu widelcem, o 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz Parowy
8
Przełożyć kosz na parownik z ziemniakami na talerz; odstawić.3odkryj wodę w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz Parowy
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
W rondlu umieść mleko i masło i podgrzewaj na małym ogniu, aż masło się rozpuści. Wyłączyć ogień, dodać zarezerwowane słodkie ziemniaki i brązowy cukier, odmierzoną sól i maczugę muszkatołową lub gałkę muszkatołową i zacieru z masher ziemniaków, aż będzie gładka. Smak i doprawić solą i pieprzem według uznania; zachować warm.To montaż: 1Ustaw stojak w dolnej trzeciej części piekarnika. Poprowadź nóż na krawędź ciastek z indykiem. Odkręć jedną z warstw indyka i umieść ją od dołu do góry na wywróconej 8-calowej patelni do ciasta lub w naczyniu do serwowania. Za pomocą długiego noża lub przesuniętej szpatułki równomiernie rozprowadzić 1 1/4 szklanki puree ziemniaczanego na wierzchu ciasta, pozostawiając 1/2-calową granicę (trzymaj pozostałe ziemniaki ciepłe). 2 korzystając z tyłu czystej łyżki, równomiernie rozprowadzić sos żurawinowy na puree ziemniaczanym. 3 używając rąk, delikatnie zapakuj farsz w równą warstwę na sos żurawinowy, jedną ręką, aby farsz nie spadł z boku. Delikatnie nacisnąć farsz, aby upewnić się, że przylega do puree ziemniaczanego i sosu żurawinowego.4.na farszu rozłożyć 1 1/4 szklanki puree ziemniaczanego (pozostałe ziemniaki trzymać w cieple). 5rozpocznij drugą warstwę indyka i umieść ją od dołu do góry na puree ziemniaczanym. 6
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Pakiet Milk Duds
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kwiat Muszkatołowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Masher Ziemniaczany
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Przenieś patelnię do ciasta lub naczynie do serwowania z częściowo złożonym ciastem na blachę do pieczenia i piecz aż do ogrzania, około 30 do 40 minut (termometr do natychmiastowego odczytu powinien zarejestrować 74°).7
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
11
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Rozgrzać piekarnik do pieczenia.8z długim nożem lub przesuniętą szpatułką równomiernie pokryj zewnętrzną (ale nie górną) część całego ciasta pozostałymi puree ziemniaczanym (możesz mieć trochę resztek). 9Z czystym długim nożem lub przesuniętą szpatułką równomiernie rozłóż wszystkie słodkie ziemniaki na wierzchu ciasta. Ułóż pianki na górze i delikatnie wciśnij je do słodkich ziemniaków. 10obróć blachę do pieczenia z zmontowanym ciastem do piekarnika i dusić, aż pianki są złote, o 1 do 2 protokół (uważnie obserwować tak pianki nie palić). Używając dwóch płaskich szpatułek, ostrożnie przenieś ciasto do naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Podawać natychmiast z sosem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki