Dziękczynienie Ciasto Z Indyka

Dziękczynienie Ciasto Z Indyka
Dziękczynienie ciasto indycze jest bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną buławę, ketchup, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest przyniesiony przez Chow. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Dziękczynienie Ciasto Z Indyka, Święto Dziękczynienia Cookie Cake i Turek dzień Roundup, oraz Cakespy: Święto Dziękczynienia ciasto z prawdziwego indyka! I Resztki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Płaszcz 2 (8-calowe) patelnie na ciasto z masłem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Umieść wszystkie pozostałe składniki w dużej misce i wymieszaj, używając czystych rąk, aż do połączenia (nie wyciskaj ani nie przepracuj). Dziel mieszaninę równomiernie między Patelnie, rozprowadzając ją na krawędziach i wygładzając górę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Piec, aż gotowane przez i ciasta zaczynają odrywać się od krawędzi patelni, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1
Umieść kosz na parowiec w dużym rondlu z ciasną pokrywką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby dotrzeć tuż pod koszem; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i delikatnie gotować na wolnym ogniu.W międzyczasie obrać słodkie ziemniaki i pokroić w 1-calową kostkę. Gdy woda jest na wolnym ogniu, umieścić kostki w Koszyku parowca, przykryć, i pary, aż ziemniaki po prostu dać po przekłuciu widelcem, o 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Przełożyć kosz na parownik z ziemniakami na talerz; odstawić.Wyrzucić wodę z rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
W rondlu umieść mleko i masło i podgrzewaj na małym ogniu, aż masło się rozpuści. Wyłączyć ogień, dodać zarezerwowane słodkie ziemniaki i brązowy cukier, odmierzoną sól i maczugę muszkatołową lub gałkę muszkatołową i zacieru z masher ziemniaków, aż będzie gładka. Smak i doprawić solą i pieprzem według uznania; zachować warm.To montaż: ułóż stojak w dolnej trzeciej części piekarnika.Poprowadź nóż na krawędź ciastek z indykiem. Odkręć jedną z warstw indyka i umieść ją od dołu do góry na wywróconej 8-calowej patelni do ciasta lub w naczyniu do serwowania. Za pomocą długiego noża lub przesuniętej szpatułki równomiernie rozprowadzić 1 1/4 szklanki puree ziemniaczanego na wierzchu ciasta, pozostawiając 1/2-calową granicę (trzymaj pozostałe ziemniaki ciepłe). Używając tylnej części czystej łyżki, równomiernie rozprowadzić sos żurawinowy na puree ziemniaczanym. Używając rąk, delikatnie zapakuj farsz w równą warstwę na sos żurawinowy, jedną ręką, aby farsz nie spadł z boku. Delikatnie nacisnąć farsz, aby upewnić się, że przylega do puree ziemniaczanego i sosu żurawinowego.Równomiernie rozłożyć kolejne 1 1/4 szklanki puree na farszu (pozostałe ziemniaki trzymać ciepłe). Drugą warstwę indyka odkręcić i ułożyć od dołu do góry na puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Przenieś patelnię lub naczynie do serwowania z częściowo zmontowanym ciastem na blachę do pieczenia i piecz aż do ogrzania, około 30 do 40 minut (natychmiastowy odczyt termometru powinien zarejestrować 74°).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
6
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
7
Rozgrzać piekarnik do pieczenia.Za pomocą długiego noża lub przesuniętej szpatułki równomiernie pokryj zewnętrzną (ale nie górną) część całego ciasta pozostałymi puree ziemniaczanym (możesz mieć trochę resztek). Za pomocą czystego długiego noża lub przesuniętej szpatułki równomiernie rozłóż wszystkie słodkie ziemniaki na wierzchu ciasta. Ułóż pianki na górze i delikatnie wciśnij je do słodkich ziemniaków. Powrót blachy do pieczenia z zmontowanym ciasto do piekarnika i dusić, aż pianki są złote, o 1 do 2 protokół (uważnie obserwować tak pianki nie palić). Używając dwóch płaskich szpatułek, ostrożnie przenieś ciasto do naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Podawać natychmiast z sosem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia31
Magazyn