Dziki Ryż Żurawinowo-Migdałowy

Dziki Ryż Żurawinowo-Migdałowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj dzikiego ryżu żurawinowo-migdałowego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 245 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka ryżu, śliwkowe migdały, żurawina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Migdałowy Dziki Ryż, Dziki Ryż Żurawinowy, oraz Dziki Ryż Żurawinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj 1 (6-uncja) opakowanie długoziarnistego i dzikiego ryżu zgodnie ze wskazówkami opakowania. Wymieszać w 1 (5-uncji) torebce szybkiego gotowania brązowego ryżu przygotowanego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, 3/4 szklanki słodzonej suszonej żurawiny i 1/3 szklanki prażonych śliwkowych migdałów. Przygotowanie: 5 min., Gotowanie: 20 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona Słodzonażurawina Suszona Słodzona
Ryż Brązowy InstantRyż Brązowy Instant
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
Dziki RyżDziki Ryż
ZiarnaZiarna
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn