Dziki ryż z boczkiem i koprem włoskim
Dziki ryż z boczkiem i koprem włoskim może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 225 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka boczku, octu winnego, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dziki ryż z boczkiem i koprem włoskim, Sałatka Z Dzikiego Ryżu Z Koprem Włoskim, oraz Dziki ryż z papryką i koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dziki ryż gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Tymczasem, gotować boczek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 7 do 8 minut lub aż ostry; spuścić Na Ręczniki papierowe, zastrzegając 1 łyżka. kapie na patelni. Posiekaj bekon.
Podsmażyć cebulę i koper włoski w gorących kapiących na średnim ogniu 5 minut lub aż zmiękną.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać bulion i kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować 8 minut lub do miękkości. Wymieszać z ryżem i boczkiem; gotować, często mieszając, 3 minuty.
Przełożyć do dużej miski. Wymieszać z liśćmi kopru włoskiego i octem. Wymieszać orzechy włoskie tuż przed podaniem.