Dziki ryż z grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj dzikiego ryżu z grzybami. Ten przepis służy 10 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz masło, pietruszka z płaskim liściem, marsala i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Farsz ryżowy z dzikimi grzybami, Dziki ryż z grzybami, oraz Dziki ryż z pieczarkami i pietruszką.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę ryżu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem, roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 7 minut lub aż złoty.
Dodać grzyby i sól; smażyć 4 do 5 minut lub aż grzyby będą miękkie.
Dodaj Marsala i smażyć 3 minuty lub do momentu wchłonięcia cieczy. Mieszamy mieszaninę grzybów i natkę pietruszki do przygotowanego ryżu.