Dziki bas w paski z Fondue pomidorowym

Dziki bas w paski z Fondue pomidorowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, filety basowe w paski, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony dziki bas w paski z szałwią pomidorową " fondue, Roasted Wild Striped Bass, oraz Wild Striped Bass en Papillote dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zawiń czosnek w folię i piecz przez 30 minut, aż będzie miękki.
Ostudzić, a następnie wycisnąć czosnek do miski. Wymieszać z szałwią, doprawić solą i pieprzem.
Na głębokiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodaj szalotka i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, 2 protokół.
Dodaj pomidory, masło i pasta czosnkowo-szałwiowa i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pomidory uwalniają płyn, 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Na patelni nonstick rozgrzać olej roślinny. Sezon bass z solą i pieprzem i dodać do patelni, strona skóry w dół. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż skóra jest rumiana, 4 protokół. Włącz filety i gotować, aż tylko biały przez cały, 2 protokół.
Podawać rybę z fondue pomidorowym.