Dziki łosoś Alaskan Keta gotowany na wolnym ogniu w mleku kokosowym

Dziki łosoś Alaskan Keta gotowany na wolnym ogniu w mleku kokosowym
Dziki łosoś Alaskan Keta gotowany na wolnym ogniu w mleku kokosowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 1062 kalorie, 48g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz liść kaffir, olej canolan, ciepły ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Pudding Z Mleka Kokosowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj do zupy z mleka kokosowego z dzikim łososiem i jarmużem, Kanapki Z Łososiem Z Dzikiej Alaski, oraz Dziki Filet Z Łososia Alaskańskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filet rybny opłukać i osuszyć. z ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Pokroić na 2-calowe kawałki.
3
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku z pokrywką ustawioną na średnim ogniu, aż się połyska i prawie się pali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Dodaj stronę skóry ryb do garnka i gotuj, aż skóra będzie bardzo chrupiąca i uwolni się z garnka. Nie daj się pokusić, aby przesunąć rybę, dopóki się nie uwolni. Obniżyć ogień do średniego, obrócić rybę i gotować kolejne 2 lub 3 protokół. Nie musi być gotowane do końca w tym momencie. Przenieś rybę na papierowy ręcznik wyłożony płytką, aby osuszyć, skóra do góry. Gdy patelnia jest jeszcze ciepła, ostrożnie wytrzyj nadmiar oleju z garnka za pomocą wystarczająco dużego Wadu ręczników papierowych, aby chronić dłonie przed poparzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
5
Odsączoną rybę włóż z powrotem na patelnię, skórkę do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać czosnek, posiekany pomidor, pastę curry, mleko kokosowe, liść kaffiru, sól i pieprz. Przykryć i dusić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Pasta CurryPasta Curry
CzosnekCzosnek
PomidorPomidor
7
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn