Dzień Ojca Grillowanie: domowe piwo bachory
Dzień Ojca Grillowanie: bachory domowe piwo może być tylko napój szukasz. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 36g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jeśli masz masło, sól koszerna, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Piwne bachory z piwem Queso, Bachory Piwne, oraz Bachory Piwne.
Instrukcje
Połączyć wieprzowinę, cielęcinę, sól, pieprz, imbir i gałkę muszkatołową i wrzucić dobrze do dystrybucji przyprawy. Zmiel mieszaninę przez małą matrycę młynka do mięsa do miski osadzonej w lodzie.
Mieszaj na małej prędkości za pomocą uchwytu łopatkowego na mikserze stojącym przez 1 minutę.
Dodać jajka i śmietanę, rozpocząć mikser na niskim poziomie, a następnie zwiększyć do średniego i mieszać, aż śmietana i jajka są w pełni włączone i kiełbasa wydaje lepki, o 1 minutę dłużej. Podsmaż niewielką część kiełbasy i smak; dostosować przyprawy w razie potrzeby (przechowywać w lodówce mieszaniny kiełbasy podczas tego).
Rzeczy do średnich osłonek i związać w 6 " Linki. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Światło 1 komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i równomiernie rozprowadź węgle.
Na tacę włożyć ciasto, cebulę i masło i dodać tyle piwa, ile można przykryć.
Umieść tacę z bachorami na grillu i gotuj, aż kiełbaski osiągną temperaturę wewnętrzną 150 ° F, około 15-20 minut.
Usuń bachory z piwa i grill, aż zbrązowieje na całym.
Podawać natychmiast na rolkach z cebulą i innymi pożądanymi przyprawami, lub umieścić z powrotem w kąpieli piwnej, aż będzie gotowy do spożycia.