Dzienniki Cookie Gałki Muszkatołowej
Dzienniki ciasteczek gałki muszkatołowej mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 146 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, ekstrakt z wanilii, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj ajerkoniak matowe gałka muszkatołowa cookie dzienniki, Gałka Muszkatołowa Dzienniki, oraz Matowe Kłody Gałki Muszkatołowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
Śmietana razem 1 szklanka masła lub margaryny i biały cukier. Wymieszać 2 łyżeczki wanilii, jajko i 2 łyżeczki rumu.
Dodaj 3 szklanki mąki i gałki muszkatołowej.
Rolka w długie "dzienniki" 1/2 cala średnicy.
Pokroić w 3-calowe paski.
Umieścić na lekko nasmarowanych arkuszach ciastek i piec 12 do 15 minut.
Aby lukier: śmietana razem 3 łyżki masła i cukier cukierniczy.
Dodać 1/2 łyżeczki wanilii i 1 łyżeczkę rumu. Wymieszać z mlekiem (może dodać więcej, aby osiągnąć pożądaną konsystencję).
Dodać barwnik spożywczy i rozprowadzić na schłodzonych ciasteczkach. Udekorować posypką czekoladową (opcjonalnie).