Dzień Przed Puree Ziemniaczanym

Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Dzień przed puree ziemniaczane może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 294 kalorie, 8G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 200 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Jeśli masz masło, serek, ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest dobre. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Drop w ziemniakach, i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Przenieść ziemniaki do dużej miski i zacieru, aż będzie gładka.
Wymieszać w śmietanie, śmietanie, cebuli w proszku, sól, pieprz i masło. Przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin, lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować średnie naczynie do pieczenia.
Rozprowadzić mieszaninę ziemniaczaną do przygotowanego naczynia do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku około 30 minut.