Dzień Świętego Patryka Deviled Eggs

Dzień Świętego Patryka Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 111 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz majonez, seler z serca, barwnik jajeczny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Jajka Patryka Paradisio, oraz Dzień Świętego Patryka szmaragdowe jajka.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i pozostawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Wyjąć z gorącej wody i schłodzić co najmniej 30 minut w misce z zimną wodą lub w lodówce, aż jajka będą zimne.
W dużej metalowej lub szklanej misce przygotuj barwnik jajeczny zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Delikatnie rozbij jajka, ale nie usuwaj skorupek, aby barwnik jajowy dotarł do białek.
Umieść pęknięte jajka ugotowane na twardo w barwniku, pracując partiami, jeśli to konieczne, aż barwnik przesiąknie przez pęknięcia i lekko zabarwi jajka, około 5 minut na partię.
Jajka opłukać i obrać, aby odsłonić zielony marmurkowy kolor; jajka pokroić na pół wzdłuż.
Miarka żółtka do miski i zacieru widelcem i wymieszać w majonezie i selera; wymieszać zielony barwnik spożywczy do mieszaniny żółtka.
Mieszankę żółtkową przełożyć na połówki jaj; każdą połówkę jajka ułożyć liściem pietruszki.