Dziczyzna z solą rozmarynową w sosie wiśniowo-Cabernetowym

Dziczyzna z solą rozmarynową w sosie wiśniowo-Cabernetowym
Dziczyzna z solą rozmarynową w sosie wiśniowo-Cabernet jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Na $7.99 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz szalotkę, oliwę z oliwek, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Galaretka z Czerwonego i białego wina-Cherry Cabernet i cytryna z rozmarynem Chardonnay, Wiśnia Rozmaryn Sól Morska Foccacia, oraz Rozmaryn sól morska precle z sosem serowym rozmaryn Cheddar.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć szalotki i 2 łyżeczki oleju; wrzucić dobrze. Ułóż szalotki w jednej warstwie na płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Dziczyznę Rub równomiernie z 1/2 łyżeczki rozmarynu soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RozmarynRozmaryn
DziczyznaDziczyzna
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać dziczyznę; gotować 6 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
6
Wyjąć dziczyznę z patelni; ułożyć na szalotce na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
DziczyznaDziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec w temperaturze 400 przez 17 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Z patelni wyjąć dziczyznę i szalotkę. Trzymaj dziczyznę w cieple. Posiekaj szalotkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
DziczyznaDziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Patelnia ciepła na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj szalotki, Wino i wiśnie; gotować, aż płyn zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 3 protokół), skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
SzalotkaSzalotka
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać bulion i pozostałe 1/2 łyżeczki soli rozmarynu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 2 filiżanek (o 5 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
BulionBulion
SólSól
12
Połączyć 1 łyżkę wody i skrobi kukurydzianej w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
13
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SokSok
15
Dziczyznę pokroić w cienkie plasterki, podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
SOSSOS
16
Dekoruj gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn