Dziś Kolacja: stek w plastrach z pieczoną kukurydzą salsą

Dziś Kolacja: pokrojony stek z pieczoną kukurydzą Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 494 kalorie, 55g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 5,16 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka szalotki, kolendra, top steki z polędwicy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Stek w plastrach z paloną kukurydzianą salsą, Kolacja dziś wieczorem: czarna fasola i pieczona kukurydza Salsa, oraz Kolacja: kanapka ze stekiem z kukurydzą, pomidorem i awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. Ustaw 12-calową żeliwną patelnię na dużym ogniu, aż do palenia.
Dodaj kukurydzę i gotuj, często mieszając, aż kukurydza będzie lekko poczerniała, 8 do 10 minut. Odstawić kukurydzę w dużej misce.
Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj masło i ciepła, aż się stopi, wirowanie patelni do Płaszcz.
Dodaj białka szalotki, czosnek, 1 łyżeczka soli, 1/2 łyżeczki kminku, 1/2 łyżeczki chili w proszku i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, aż szalotki są bardzo miękkie, 4 do 5 protokół.
Przełożyć do miski z kukurydzą.
Dodaj pomidory i jalapeños do miski i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Posyp pozostałą sól, kminek, chili w proszku i pieprz po obu stronach każdego steka. Wyczyść żeliwną patelnię, a następnie umieść ją na dużym ogniu.
Dodać olej rzepakowy i podgrzewać do momentu palenia.
Dodaj steki i gotować bez poruszania się, aż powstanie skorupa, o 3 protokół. Flip steki i gotować 3 minuty dłużej.
Przenieś do piekarnika i kontynuuj cooki, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka lub rejestrów steków 54°.
Przenieś do płyty, namiotu z folią aluminiową i pozostaw na 5 minut.
Steki pokroić 1/4 cala grubości, top z salsą, i posypać zieloną cebulką i kolendry.
Podawać natychmiast z klinami limonki.