Dziś Kolacja: Pieczony Sos Pomidorowy Z Kopru Włoskiego

Dziś Kolacja: Pieczony Sos Pomidorowy Z Kopru Włoskiego
Kolacja dziś wieczorem: pieczony koper włoski sos pomidorowy może być tylko sos szukasz. Jedna porcja zawiera 739 kalorii, 24g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. 106 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, pomidory w puszkach, krótki makaron i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kolacja: Pikantny pieczony SOS pomidorowo-pieprzowy, Kolacja: makaron z pieczonym bakłażanem i pomidorem, oraz Kolacja: zupa z pieczonych pomidorów i bakłażanów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połączyć koper włoski, cebula, czosnek, olej, płatki chili, nasiona kopru włoskiego, sól, i pieprz w naczyniu do pieczenia i pieczenia, podrzucając raz lub dwa razy podczas gotowania, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
3
W międzyczasie, przynieść garnek słonej wody do wrzenia i gotować makaron aż al dente. Zarezerwuj trochę wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Po 15 minutach pieczenia wymieszaj zmiażdżone pomidory, dobrze łącząc. Piecz jeszcze 5 do 10 minut, aż koper włoski będzie miękki i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
5
Odcedzić makaron i wymieszać z prażonymi warzywami i parmezanem, dodając trochę wody do gotowania makaronu, jeśli to konieczne, aż sos się poluzuje i pokryje makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn