Dziś Kolacja: Curry Z Grzybami
Kolacja dziś wieczorem: curry z grzybami może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 200 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.53 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Mieszanka orzechów nerkowca, chili w proszku, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Okra Curry, Kolacja Dziś Wieczorem: Panang Wołowina Curry, oraz Kolacja: czerwona soczewica i Curry z tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać połowę oleju do dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i gotować do miękkości. Odstawić.
Tymczasem, wlać drugą połowę oleju do innej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kminek. Gotować, aż pachnące, o 30 sekund. Następnie dodaj imbir, cebulę, jalapenos i czosnek. Od czasu do czasu wymieszać i gotować przez 6 do 8 minut, lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj pomidora wraz z kurkumy w proszku, chili w proszku, i kolendry w proszku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 5 minut, lub aż pomidor zmięknie. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha, dodaj 1/4 szklanki wody.
Połowę mieszanki wlać do blendera z nerkowcami. Proces do gładkiej.
Wlać z powrotem do patelni, dodać grzyby, i doprowadzić na wolnym ogniu. Gotować przez 2 minuty. Zamieszaj w garam masala w ostatniej sekundzie.