Dziś Kolacja: Curry Z Grzybami

Dziś Kolacja: Curry Z Grzybami
Kolacja dziś wieczorem: curry z grzybami może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 200 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.53 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Mieszanka orzechów nerkowca, chili w proszku, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Okra Curry, Kolacja Dziś Wieczorem: Panang Wołowina Curry, oraz Kolacja: czerwona soczewica i Curry z tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać połowę oleju do dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać grzyby i gotować do miękkości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Tymczasem, wlać drugą połowę oleju do innej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj kminek. Gotować, aż pachnące, o 30 sekund. Następnie dodaj imbir, cebulę, jalapenos i czosnek. Od czasu do czasu wymieszać i gotować przez 6 do 8 minut, lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodaj pomidora wraz z kurkumy w proszku, chili w proszku, i kolendry w proszku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 5 minut, lub aż pomidor zmięknie. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha, dodaj 1/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra MielonaKolendra Mielona
KurkumaKurkuma
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Połowę mieszanki wlać do blendera z nerkowcami. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Wlać z powrotem do patelni, dodać grzyby, i doprowadzić na wolnym ogniu. Gotować przez 2 minuty. Zamieszaj w garam masala w ostatniej sekundzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam MasalaGaram Masala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Podawać z białym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian można łączyć z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
TA 100% struktura Gruner Veltliner jest godna pozazdroszczenia. W połączeniu z chłodną solą z Monterey Bay i 50% fermentacją beczkową profil nadal imponuje swoją złożonością między cierpkimi zielonymi owocami sadu a ziołolecznictwem. Orzeźwiające, świeże wykończenie odzwierciedla klasyczne cechy białego pieprzu Gruner Veltliner i kamienną mineralność z odrobiną zasolenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia80
Magazyn