Dyniowo-Daktylowo-Orzechowy Bochenek
Dyniowo-Daktylowo-orzechowy Bochenek to Wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 1 minuta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka orzechów włoskich, mielony imbir, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dyniowo-daktylowy Bochenek z serem śmietankowym, Listwy mocujące daty i nakrętki, oraz Bochenek orzechowy daktylowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, sodę oczyszczoną i 5 kolejnych składników wymieszać trzepaczką.
Połącz cukier i kolejne 5 składników w dużej misce do mieszania; ubijaj mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki, ubijając tylko do wilgotnego.
Wymieszać z daktylami i orzechami włoskimi.
Wlać ciasto do patelni o wymiarach 8 x 4 cale pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Natychmiast wyjąć chleb z patelni; ostudzić na stojaku z drutu.