Dyniowe Lody Gingersnap
Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Lato. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, mielony cynamon, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Lody Dyniowe Bez Ubijania, Dyniowe Lody Gingersnap, oraz Dyniowe Lody Gingersnap dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki z wyjątkiem gingersnaps i bourbon ubić w misce, aby zmiksować. Przecedzić do maszyny do lodów i zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta.
Zeskrobać lody do miski i wymieszać z gingersnaps i bourbonem. Zamrozić, przykryć, aż do miarki, 2 1/2 godziny i do 1 tygodnia (gingersnaps zmiękną nieco po 1 dniu).
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Cream Sherry, Madera i Prosecco są doskonałym wyborem dla Ciasteczek Gingersnap. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "