Dyniowe Bułeczki Z Ajerkoniakiem

Dyniowe Bułeczki Z Ajerkoniakiem
Dyniowe bułki z ajerkoniakiem mogą być właśnie chlebem, którego szukasz. Na 33 centy za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz aktywne drożdże, ajerkoniak, mielone ziele angielskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dyniowy ajerkoniak czekoladowe babeczki z dyniowym serem śmietankowym lukrem, Ajerkoniakowe Bułeczki Cynamonowe, oraz Ajerkoniakowe Bułeczki Cynamonowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć 2 szklanki mąki, cukru, drożdży i soli. W małym rondlu podgrzej ajerkoniak, masło i dynię do 120°-130°.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
MasłoMasło
AjerkoniakAjerkoniak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj do suchych składników; ubijaj na średniej prędkości przez 2 minuty.
3
Dodać jajka i 1/2 szklanki mąki; ubić 3 minuty dłużej. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby utworzyć twarde ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Obrócić na mączną powierzchnię; ugniatać do uzyskania gładkiej i elastycznej, około 6-8 minut.
5
Umieścić w nasmarowanej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryć i pozostawić w ciepłym miejscu do podwojenia, około 1 godziny. Poncz ciasto w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Włącz się do 18-in. x 12 po. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
7
Posmarować roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
8
Połączyć cukier, kardamon i ziele angielskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
KardamonKardamon
CukierCukier
9
Posypać do 1/2 cala. krawędzi.
10
Roll up jelly-roll stylu, począwszy od długiego boku; szczypta szwy do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
11
Pokroić w 1-1 / 2-in. plasterki.
12
Umieść rolki, ścięte z boku w dół, w nasmarowanym 13-in. x 9 po. patelnia do pieczenia. Przykryć i pozostawić w ciepłym miejscu do podwojenia, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
13
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
W małej misce ubić serek śmietankowy, ajerkoniak, dynię i kardamon do zmieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
KardamonKardamon
DyniaDynia
AjerkoniakAjerkoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Dodać cukier cukierniczy; ubić do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
16
Rozprowadzić na ciepłych rolkach. Fajne na drucianym stelażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn