Dynia z masłem pieczonym z warzywami korzeniowymi
Pieczony dynia z warzywami korzeniowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, rzep, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 86%. Ten wynik jest wybitny. Podobne przepisy obejmują Pieczony korzenny placek warzywny (z dynią Masłową), Pieczone wiosenne warzywa z makaronem z dyni, oraz Dynia Z Masłem I Zapiekanka Z Korzenia Selera.
Instrukcje
Squash, rutabagas, Koper i rzepa umieścić w dwóch 15-in. x 10 po. x 1-in. patelnie do pieczenia.
Połączyć pozostałe składniki; skropić warzywami i wrzucić do płaszcza.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 450° przez 55-60 minut lub do miękkości, mieszając dwa razy.