Dynia, Jabłko, Cebula Au Gratin
Dyni, jabłko, cebula Au Gratin może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10. 126 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką jabłka, cebulę, cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekanka Z Jabłek, Porów I Dyni, Zapiekanka z dyni, jabłkiem i porem, oraz Zapiekanka z jabłek, porów i dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 9-x 11-calowa szklana patelnia do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Umieść mąkę, sól i cynamon w dużej plastikowej torbie.
Dodaj squasha, jabłka i cebulę; wstrząsnąć, aż lekko odkurzone.
W szklanym naczyniu, warstwa 1/2 squasha, jabłka i słodkiej cebuli.
Zalać 1/2 szklanki wywaru z kurczaka, następnie posypać 1/2 sera.
Warstwę z pozostałym dyni, jabłka i cebuli.
Pozostały wywar z kurczaka zalać wierzchem i przykryć folią.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 minut.
Wyjąć i posypać boczkiem i pozostałym serem. Powrót, odkryte, do piekarnika; piec przez kolejne 5 minut.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.