Dynia, fasola Maślana i szpinak Curry
Przepis dynia, masło fasola, i szpinak Curry jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 502 kalorie, 11g białka, oraz 39g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło fasola, olej roślinny, dynia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dynia, fasola Maślana i szpinak Curry, Szpinak, czerwona soczewica i fasolowe Curry, oraz Dynia I Fasola Czerwona Curry.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu i wymieszać z cebulą. Gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka i zaczyna brązowieć, o 8 protokół. Wymieszać pastę curry, gotować przez 2 minuty dłużej, następnie dodać wodę z mleka kokosowego i dynię. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż dynia jest prawie miękkie, o 10 protokół.
Wymieszać w maśle fasoli, i kontynuować gotowanie, aż dynia będzie miękka, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem, następnie wymieszać ze szpinakiem i kolendrą. Dusić jeszcze kilka minut, aby podgrzać i podawać.