Dynia Czekoladowa
Dynia czekoladowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 719 kalorii. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać Devil ' s Food cake mix, woda, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Makarony z dyni nadziewane kremem z gorzkiej czekolady Ganache, Babeczki czekoladowe z ajerkoniakiem dyniowym z lukrem z serem dyniowym, oraz Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce do mieszania; beat ze średnią prędkością z mikserem elektrycznym 2 minuty. Wymieszać z kęsem i wlać ciasto do natłuszczonej i mąki 12-cup patelni Bundt.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić na stojaku z drutu.
Przygotować lukier zgodnie ze wskazówkami opakowania i ubić w żądanej ilości barwnika spożywczego.
Rozłóż lukier na ostudzonym cieście i udekoruj, w razie potrzeby.