Dynia Chili Mexicana

Dynia Chili Mexicana
Przepis Dynia Chili Mexicanan jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.68 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Super Bowl. 15 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonego kminku, oleju roślinnego, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 89%. Spróbuj Dynia Indyk Chili: zdrowe Chili Cook Off Zwycięzca, Arroz A La Mexicana, oraz Pizza Mexicana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj cebulę, paprykę i czosnek; gotować, często mieszając, przez 5 do 7 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać indyka; gotować, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Drenaż.
5
Dodaj pomidory z sokiem, dynią, sosem pomidorowym, fasolą, chiles, kukurydzą, chili w proszku, kminkiem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować, od czasu do czasu mieszając, przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Bodegas Naveran Brut Cava z 4.7 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
50% Xarel-lo, 30% Macabeo i 20% Parellada w wieku 18 miesięcy na osadzie sprawiają,że ta cava jest niesamowita. Delikatne bąbelki o jedwabistej konsystencji i kredowej mineralności sprawiają, że ten napój cava przypomina szampana NV.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn