Dymne Orzeszki Pekan
Dymne pekany mogą być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 132g tłuszczu, oraz w sumie 1325 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.1 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, zrębków hickory, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Ciepła sałatka szpinakowa z dymnymi pekanami i słodkimi ziemniakami, Smoky Dry Rub, oraz Kandyzowane Orzeszki Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrębki moczyć w wodzie przez co najmniej 30 minut.
Przygotuj ogień węgla drzewnego w palaczu; niech spalić 15 do 20 minut.
Odcedzić wióry i umieścić na węglu.
Umieść patelnię na wodę w palaczu; dodaj wodę do głębokości linii napełniania.
Wymieszać pekan, masło i sól w 24-x 12-calowy patelni.
Umieść na górnym stojaku na żywność; pokrywa z pokrywą palacza.
Gotować 1 godzinę lub do złotego koloru, mieszając raz po 30 minutach.
Uwaga: użyj patelni do pieczenia, która pasuje do grilla, jeśli patelnia 24x12 cali jest zbyt duża.