Dwukrotnie ugotowany brzuszek wieprzowy z cebulą i jabłkiem velouté
Dwukrotnie ugotowany brzuszek wieprzowy z cebulą i jabłkiem velouté zajmuje ok. 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 923 kalorie. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 142 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Mieszanka rozmarynu, masło, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wieprzowina Brzuch & Cippollini Cebula Focaccia Przepis, Powoli gotowane BBQ koper włoski, cebula, i wieprzowina kanapki, oraz Pieczony Brzuszek Wieprzowy Z Syropem Klonowym I Octem Jabłkowym.
Instrukcje
1
Pestki kolendry zmiażdżyć tłuczkiem i zaprawą anyżem gwiazdkowym, a następnie wymieszać z solą. Doprawić wieprzowinę z obu stron mieszanką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
2
Umieść wieprzowinę, skórkę do góry, w naczyniu żaroodpornym, które jest wystarczająco duże, aby je pomieścić. Rozsypać na zioła, a następnie pozostawić na noc, jeśli masz czas-patrz wskazówka, poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Piekarnik nagrzewany do 150C / wentylator 130C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W rondlu opróżnić gęsi tłuszcz i podgrzać do uzyskania płynu i zacząć gotować na wolnym ogniu. Kadzi tłuszczu na wieprzowinę; dodać olej słonecznikowy do pokrycia, jeśli trzeba. Przykryj naczynie folią, następnie gotuj wieprzowinę w piekarniku, niezakłóconym, przez 3 godziny, przez co będzie bardzo delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Słonecznikowy
Tłuszcz Gęsi
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Chochla
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjmij naczynie z piekarnika i pozostaw na 10 minut. W międzyczasie ułóż tacę kawałkiem tłustego papieru. Ostrożnie podnieś wieprzowinę z tłuszczu i usuń wszelkie zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Połóż to na papierze, skórą w dół.
7
Wytnij kolejny kawałek papieru i połóż go na wieprzowinie. Przykryć tacą, przykryć kilkoma puszkami i pozostawić w lodówce na noc-patrz wskazówka, poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Gdy jesteś gotowy do gotowania wieprzowiny, piekarnik rozgrzać do 220C / wentylator 200C / Gaz
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć wieprzowinę z tacy, a następnie oderwać papier. Lekko Oceń skórę w zgrabne diamenty ostrym nożem i przyciąć krawędzie, aby uzyskać idealny prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
10
Aby ugotować wieprzowinę, podgrzać mżawkę oleju w dużej nieprzywierającej patelni żaroodpornej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Ułóż wieprzowinę, skórkę do dołu i pozostaw na kilka minut do trzeszczenia, następnie umieść patelnię w piekarniku i gotuj przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
12
Wyjąć z piekarnika i sprawdzić, czy skóra ma pęcherze, a następnie ostrożnie odwrócić go i gotować spód przez 3 Min tylko do rozgrzania. Podnieś do deski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Podczas pieczenia wieprzowiny, zrobić velout.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
14
Masło rozgrzać na patelni. Cebulę i jabłka gotować przez 8-10 minut, aż będą miękkie, ale nie zabarwione.
Wlać bulion i gotować na wolnym ogniu przez 8 minut, aż jabłka zaczną się zapadać. Wymieszaj śmietanę, a następnie gotuj na wolnym ogniu jeszcze 2 min. Doprawić solą i pieprzem. Ostrożnie wlej do blendera, blitzuj, aż będzie tak gładka, jak to możliwe, a następnie włóż do rondla, aby był gotowy do podgrzania.
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
16
Marchew gotujemy przez 2 min w osolonej wodzie, następnie dobrze odcedzamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
17
Rozgrzać oliwę z oliwek, następnie smażyć marchewki z przyprawami przez 5 minut, rzucając od czasu do czasu, aż zaczną brązowieć. Delikatnie podgrzej velout. Jesteś teraz gotowy na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Słonina Wieprzowa
18
Użyj ostrego noża, aby wyrzeźbić wieprzowinę na długie plastry o grubości około 2 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
19
Połóż 2 lub 3 plastry na każdej płytce, lekko nakładając się. Umieść 3 lub 4 marchewki na każdym talerzu, leżąc wszystkie w tym samym kierunku, co wieprzowina. Łyżka kałuży velout na końcu marchewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około