Dwie sałatki z fasoli, ciecierzycy i pomidorów
Dwie sałatki z fasoli, ciecierzycy i pomidorów mogą być tylko bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga oliwy z oliwek, fasoli szparagowej, mięty i bazylii. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z fasoli, ciecierzycy i pomidorów, Sałatka z fasoli, pomidorów i ciecierzycy, oraz Sałatka z ciecierzycy (fasola Garbanzo) i pomidorów.
Instrukcje
Bób gotujemy we wrzącej osolonej wodzie przez 1 minutę.
Odcedzić, spłukać pod zimnym kranem i obrać Skórki. Fasolkę dusić w osolonej wrzącej wodzie przez 4-5 minut, aż się ugotuje.
Odcedzić, spłukać, a następnie pokroić na 2,5 cm długości.
Fasolę wymieszać w dużej misce z ciecierzycą, pomidorami i ziołami.
Aby zrobić dressing, ubić sok z cytryny z cukrem, pomidorem czystym i solą i pieprzem, a następnie stopniowo ubić oliwę z oliwek.
Zalać sałatkę i wymieszać.
Podawać w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.