Dwa ziemniaki Sauté z boczkiem i śmietaną
Dwa ziemniaki Sauté z boczkiem i śmietaną może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 258 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz boczek, śmietanę do ubijania, natkę pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana ze śmietaną i boczkiem, Sałatka ziemniaczana ze śmietaną i boczkiem, oraz Boczek, Kukurydza + Kapusta Sauté.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać białe ziemniaki; przykryć częściowo i gotować do prawie miękki, o 10 protokół. Za pomocą Sitka przełożyć ziemniaki do dużej miski. Powrót wody w garnku do wrzenia.
Dodać słodkie ziemniaki; przykryć częściowo i gotować, aż ziemniaki będą prawie miękkie, ale nadal zachowują swój kształt, o 6 protokół.
Przełożyć do miski z białymi ziemniakami. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cool; cover and chill.)
Boczek gotować w bardzo dużej patelni na średnim ogniu, aż prawie chrupiące, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe i osuszyć.
Wylać wszystkie, ale 1/4 kapie szklanki z patelni.
Dodać cebulę i paprykę; przykryć i gotować do miękkości, o 15 protokół.
Wymieszać z ziemniakami i boczkiem. Przykryć i gotować 10 protokół.
Dodać śmietanę i gotować odkryte, aż ziemniaki będą miękkie i pokryte sosem, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Przenieść ziemniaki do dużej miski.
Posypać natką pietruszki.