Dwa ziemniaki Sauté z boczkiem i śmietaną

Dwa ziemniaki Sauté z boczkiem i śmietaną
Dwa ziemniaki Sauté z boczkiem i śmietaną może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 258 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz boczek, śmietanę do ubijania, natkę pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana ze śmietaną i boczkiem, Sałatka ziemniaczana ze śmietaną i boczkiem, oraz Boczek, Kukurydza + Kapusta Sauté.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać białe ziemniaki; przykryć częściowo i gotować do prawie miękki, o 10 protokół. Za pomocą Sitka przełożyć ziemniaki do dużej miski. Powrót wody w garnku do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
3
Dodać słodkie ziemniaki; przykryć częściowo i gotować, aż ziemniaki będą prawie miękkie, ale nadal zachowują swój kształt, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
ZiemniakZiemniak
4
Drenaż.
5
Przełożyć do miski z białymi ziemniakami. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cool; cover and chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały ZiemniakBiały Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Boczek gotować w bardzo dużej patelni na średnim ogniu, aż prawie chrupiące, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
7
Wylać wszystkie, ale 1/4 kapie szklanki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać cebulę i paprykę; przykryć i gotować do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
9
Wymieszać z ziemniakami i boczkiem. Przykryć i gotować 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
BoczekBoczek
10
Dodać śmietanę i gotować odkryte, aż ziemniaki będą miękkie i pokryte sosem, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
KremKrem
SOSSOS
11
Przenieść ziemniaki do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn