Dwa Razy Pieczony Słodki Ziemniak

Dwa Razy Pieczony Słodki Ziemniak
Dwa razy upieczony słodki ziemniak jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 4,25 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 9g białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka słodkich ziemniaków, mały szpinak z płaskich liści sałatki, specjalnie wyselekcjonowany kozi ser miodowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dwukrotnie pieczone Skórki ziemniaczane z Pecan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), Pieczony Słodki Ziemniak, oraz Pieczony Słodki Ziemniak podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°.
2
Ziemniaki opłukać chłodną wodą.
3
Umieścić na blasze do pieczenia i skropić olejem i 1 łyżką soli.
4
Piec przez 45 minut lub do momentu przetarcia wideł.
5
Wyciąć 3-calową szczelinę w górnej części każdego ziemniaka i miarkę do średniej wielkości miski, rezerwować Skórki. Wymieszać ze szpinakiem, suszoną żurawiną, pieprzem i pozostałą solą.
6
Podzielić mieszaninę na cztery porcje i łyżkę na skórki. Top z pokruszonym kozim serem i piec przez 10 minut lub aż ser się roztopi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn