Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Dwa razy pieczone ziemniaki to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 429 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, klasyczny Ranch dressing, velveetaâ, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone słodkie ziemniaki polane kurczakiem kiełbasa jabłkowa i jabłka oraz pieczone ziemniaki polane kremowym kurczakiem, Pieczona Wołowina peklowana z kapustą smażoną i pieczonymi młodymi ziemniakami, oraz Pieczone Faszerowane Ziemniaki (Ziemniaki Tandoori) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Kłuć ziemniaki w kilku miejscach widelcem.
Piec 1 godzinę lub do miękkości. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Odciąć cienki plasterek z góry każdego ziemniaka. Odrzuć wierzchołki; zgarnij centra, pozostawiając muszle o grubości 1/8 cala. Ziemniaki Mash.
Dodać sos, śmietanę i cebulę; dobrze wymieszać. Łyżka do muszli; wierzch VELVEETA.
Umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Piec 20 min. lub aż do przegrzania.