Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Dwa razy pieczone ziemniaki mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 265 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, szalotki, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone słodkie ziemniaki polane kurczakiem kiełbasa jabłkowa i jabłka oraz pieczone ziemniaki polane kremowym kurczakiem, Pieczona Wołowina peklowana z kapustą smażoną i pieczonymi młodymi ziemniakami, oraz Pieczone Faszerowane Ziemniaki (Ziemniaki Tandoori).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik to400F. ziemniaki przebić w kilku miejscach widelcem; umieścić na blasze do pieczenia.
Piec do miękkości, około 1 godziny 15 minut.
Ostudzić przez 15 minut. Ciepły olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby; smażyć, aż miękki i złocisty i płyn odparuje, o 6 protokół.
Dodaj szalotki; smażyć przez 1 minutę.
Ostrożnie pokroić góry cala off ziemniaki. Zgarnij ciało, pozostawiając 1/4 cala granicy.
Przenieść mięso do miski i zacieru.
Dodaj mieszaninę grzybów, szpinak, musztarda, śmietana i 1/2 szklanki Cheddar.
Dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Podzielić mieszaninę między skorupy ziemniaków; posypać pozostałym Cheddar. Powrót do blachy do pieczenia; piec do ogrzania i złoty kolor na wierzchu, 25 do 30 protokół.