Dwa Razy Pieczone Corn Dogs
Dwa razy pieczone Corn Dogs To Amerykański przepis, który służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 30 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 30 minut. Jeśli masz corn Dogi, ziemniaki, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Pieczone psy kukurydziane, Pieczone Psy Kukurydziane, oraz Pieczone Mini Corn Dogs.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Piecz corn dogs zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Gdy corn dogs są wystarczająco chłodne, aby obsługiwać, wyjąć patyki i podzielić na pół wzdłuż.
Usuń część hot doga, pozostawiając nienaruszoną skorupę chleba kukurydzianego. Hot dogi pokroić na małe kawałki i umieścić w średniej misce.
Wymieszać w puree ziemniaczanym. Napełnij każdą skorupę kukurydzy taką samą ilością mieszanki ziemniaków.
Na wierzch posypać serem.
Wróć do piekarnika i piecz, aż ser się rozpuści, około 5 minut.