Duży Sos Ze Świeżych Pomidorów

Duży Sos Ze Świeżych Pomidorów
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały sos 30? Duża partia świeżego sosu pomidorowego może być świetny przepis, aby spróbować. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 16. Jeśli masz bazylii, oliwy z oliwek, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Duża Partia Pieczonego Sosu Pomidorowego, Świeży Sos Pomidorowy, oraz Świeży Sos Pomidorowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomidory obrać ze skórki. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. W międzyczasie napełnij dużą miskę lodową wodą. Używając noża do parowania, rdzeń każdy pomidor i wynik mały X na dnie. W partiach ostrożnie dodać pomidory do wrzącej wody i pozostawić tylko do momentu, gdy skórki zaczną się dzielić, 15 do 30 sekund, a następnie przenieść do łaźni lodowej. Pomidory obrać i wyrzucić Skórki. Posiekaj pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Pomidory pokroić na pół, wycisnąć i wyrzucić nasiona. Grubo posiekać. Przygotować cebulę i czosnek. Cebulę obrać i posiekać, czosnek obrać i pokroić w plasterki. Ugotuj sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Rozgrzać olej w 2 dużych garnkach (co najmniej 9 ćwiartek każdy) na średnim ogniu. Podzielić cebulę, czosnek, 3 łyżki soli i 1 łyżeczka pieprzu między garnkami i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
4
Dodaj pastę pomidorową i pomidory i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Usuń liście bazylii z łodyg i wymieszaj z sosem. Sos należy natychmiast użyć lub zamrozić na okres do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia30
Magazyn